Hallandsposten sidan 38 ! wiiihoo ^

Bara för att vi är cooolingar som är med i hallandsposten (H) såhär ståre;

Nattgymnaster lockade 80 lag

5 av 500. Halmstads Frigymnaster lyckades bra när Natt och dag avgjordes i Osarströms Idrottshall. Totalt deltog 500 gymnasteri den kraftigt växande tävlingen.

GYMNASTIK. För tredje året i rad har truppgymnastik-tävlingen Natt och Dag avgjorts i Oskarströms idrottshall.

- En jättestor tävling, vi vill tacka alla funktionärer och föräldrar som ställt upp, säger Marieanne Bengtsson, Oskarströmsgymnasterna.
Första åren deltog 36 lag, tre år senare har den siffran mer än fördubblats. Sammanlagt tävlade 500 gymnaster för 80 lag - en stor framgång för grundaren och tävlingsledaren Pea Sopo.
Varje lag bestod av fyra till sex gymnaster som tävlade i två grenar - matta och hopp. Tävlingen är unik då den avgörs i cupform med utslagning i de olika grenarna.
Gymnasterna i år kom från Hudiksvall i norr, till Helsingborg i söder. Även om natt och dag till stor del handlar om ungdoms- och breddgymnastik fanns Västerås GF:s elitlag på plats.


svårt att bestämma mig ..

nu är det såhär;
att jag har problem med att välja vilken hårfärg jag vill ha ..
när jag hade blondt hår ville jag bli brunett igen för jag såg på bilder när jag va brunett och tänkte ; sån hårfärg vill jag ha igen!
och nu när jag faktiskt är brunett igen ser jag på bilder och inser att blondt inte va så tokigt trots allt!? Att det ska va så svårt att bestämma sig ..
Och på ett sätt tänker man såhär men aa vänta med att bli blond till sommaren och är mörk nu på höst/vinter , men faktiskt så gick jag emot strömmen i somras och färgade de mörkt när alla färgade de ljust :o och börjar tröttna på de möka faktiskt , men tröttnade på de ljusa ännu snabbare ?!
shiet kan inte bestämma mig!!!

iaf
Bild 1
; Den färgen hade jag när jag åkte till thailand, de va lite guldaktiga slingor på mitt mörka, för att få bort de mörka ..
Bild 2 ; De va under min blonda tid .. ganska likt bild 5 fast lite gulare ..
Bild 3 ; Min natutliga färg faktiskt innan jag började färga ..
Bild 4 ; Den färgen har jag typ nu, samma som jag hade på nyår förra året .
Bild 5 ; Det var också under min blonda tid , nästan precis när jag färgat de om jag minns rätt? Askblondt typ ;p




Så de va de!
och nu börjar de bli sent så natti på er!
Blir väldans glad på er som vill hjälpa mig och säga vad ni tkr !!! :D:D


´sjuk ..

förkyld - sjuk - ingen skola - sova hela dagarna - kolla på film - sjuk träningsvärk , ganska bra beskrivning på torsdag&fredag.

Men det börjar bli bättre så skolan på måndag igen!


Ett jobbigt men bra styrkepass

Här kommer ett snabbt inlägg om kvällens träning, och visst överlevde jag! Men de va precis ;) Tänk vad man kan märka att man inte tränat på någon vecka, så snabbt man kan tappa de, jag som tyckte jag började komma i bra träningsform för ngr veckor sedan.. Känner redan hur morgondagens träningsvärk smyger sig fram och kan knappt stå på tå utan att de riktigt hugger i vaderna! Men visst var det sjukt skönt att komma igång igen , och de kan ju faktiskt bara bli bättre och jag ska kämpa för att bli bättre och för att bli mer vältränad!
Mer uppdatering om träningen vid något senare tillfälle för nu är det sängen som väntar! Är sjukt trött och kommer sova gott de timmarna man får i sömn om natten!
Skolan imorn 8.10 sen ett snabbesök hos tandregleringen ..


god natt! <3

Jag kommer vara så död om 3,5 timmar ...

Förmodligen kommer det stämma ganska bra, ska träna för första gången på en vecka! I kvinnlig elit dessutom, 2 timmar styrka och jag ska vara glad om jag överlever efter! Om inte annat kommer jag vara helt slut och sova gott ikv .. uppdaterar sedan hur det gick :))

Puss så länge!

tävlingen avslutad

Det slutade med ett guld i hopp och ett silver i matta. och det är vi ju nöjda med :))
Finns inte mkt mer att berätta!


Gymnastik natt och dag ..

Och det stämmer verkligen som namnet säger, det var verkligen gymnastik natt och dag, och för vår del natt. Körde sista halv tolv ungefär, på natten! för er som vill veta hur det gick så gick vi vidare i både matta och hopp! Känns bra faktiskt. Vi måste ju hålla fast vi vår tradition, vinna rubbet även detta året. Och vi kommer lyckas ..

We're gonna win
Dont wanna be a loser - gonna win
Cuz winnin really is the only thing
Get out of the way were comin in (8)

sista tävlingen

Andra dagen i skolan va bra, bättre än första måste jag faktiskt säga, stämningen i klassen är mer lättsam nu. Skolfoto idag också, är de inte lite väl tidigt? Måste också bara påpeka att är det något jag gillar ytterst lite är det skolfoto.. Men nu är det gjort iaf, så nu slipper jag det tänka på det !

För övrigt är det absolut sista tävlingen med flick 3 idag, eller flick 3 och flick 3 , fem stycken är vi som är kvar just nu .. Hoppas det går bra, är bara en liten tävling , men det är ändå en speciell känsla att tävla och man blir oftast lite nervös trots vi att vi har gjort det såå många gånger och inte alls är några svåra varv vi ska köra..
Uppdaterar ikväll hur det gick,
Nu ger vi allt tjejer!



- redo för tävling ..

<3




Ärligt talat känns de förjävligt att starta i ny klass utan dig. Inte ha någon Natha att sitta jämte på lektionerna , ingen Natha att skratta år roligt folk med, ingen Natha att plugga tillsammans med, ingen Natha som kommer med roliga kommentarer. Gymnasiet är meningen att va ett äventyr, vilket jag tror absolut att de kommer att bli. inte minst London 2009! Men de allra flesta utmaningar, stora som små, svåra som lätta så har jag antagit dem med dig. Vi har peppat varandra när vi kännt oss som mest nere,. Stöttat varandra genom svåra tider, gett varandra råd om allt och inget, viktigt som oviktigt. Att bara ha haft dig vid min sida genom alla jobba stunder under högstadietiden, på skolan som på fritiden har betytt så mycket. I 7 hela år har vi umgåts varesej vi velat de eller inte 5 dagar i veckan och på senare tid mer. Vi har bråkat, sagt onödiga saker till varandra, men i slutändan tror jag det bara gjort vår vänskap starkare. Men trots bråk och små fajter så har de alltid löst sig tillslut. Och jag känner absolut ingen lättnad över att få gå de sista tre åren i skolan utan dig, tvärtom. Kämpar för att hela tiden tänka,; men vi kommer att ses ändå! Vi kommer inte tappa kontakten. Och det hoppas jag verkligen inte att vi gör heller, men om liksom om det skulle bli så, så skulle min bästa vän saknas i mitt liv och ingen hade kunnat ersätta det. Och trotts att vi umgåts 24/7 så har vi alltid haft något att snacka om , något att skratta åt, något att diskutera. Men nu när vi bara kommer att träffas på raster och på fritiden kommer tiden inte räcka till för att snacka om allt och inget, bara vara tysta men ändå veta att vi tänker lika dant. Får helt enkelt samla ut de viktigaste som jag har att berätta. För mer kommer vi inte hinna med, hur mycket jag än vill så har vi inte 35 timmar per dygn. Jag kommer sakna det, jag kommer sakna att ha någon att prata med i klassrummet...
 jag kommer sakna dig där <3 och natha detta är inget farväl x) bara ett sätt att visa att jag verkligen är tacksam för de skolåren vi haft tillsammans, jag kommer kämpa för att ha kvar samma kontakt med dig som jag hade innan, det kommer bli svårt, men vi ska klara det! Jag ska iaf göra alla jag kan för att klara det,
jag älskar dig bästa vän <3

Första dagen i skolan var .. annorlunda

Som sagt första dagen på gymnasiet idag. Va smått nervös hela morgonen men kändes väldigt bra när vi väl kom dit, träffade folk som man inte sett på nästan hela sommaren vilket var kul!
Skolan verkar allämänt mysig och trevlig , likaså människorna.
Klassen verkar också bra , men stelt i början, såklart.

Men måste också påpåeka i detta inlägg att jag saknar min gamla klass något otroligt!
Går verkligen inte att beskriva. Även gamla gamla men så älskade örjanskolan.
Det känns fortfarande som om det är där jag verkligen hör hemma.
Men man vet samtidigt att man aldrig kommer få tillbaka det och får helt enkelt gilla läget i sin nya klass, även om jag absolut inte har något emot den.
Jag känner redan nu att jag aldrig kommer att få den känslan jag hade i min förra klass igen, så SPEU08 bevisa nu motsattsen ;)

JAG ÄR NERVÖS!

Nu pirrar det i magen, jag är nervös!
Min snälla syster väckte mig idag på ett lite annorlunda sätt, hon blåste i en visselpipa och sjöng högt; VEM VILL VARA ETTA NU? INGEN INGEN .. 
Kul syrran ;) trodde de var brandlarmet eller något ju ! :O
Snart kommer Natha så cyklar vi tillsammans till Sannarpsgymnasiet och jag är nervös!


och så var det klart!

Och så var den nya designen klar, inget speciellt alls med den . men alltid kul att ändra och fixa och trixa .
Nu börjar jag faktiskt bli smått nervös inför imorn , men också väldigt laddad!

SPEU08 !

Bye Bye Gamla Bloggdesign

För nu röjer jag undan skiten och börjar om helt på nytt!
Alltid kul med förändringar, hoppas det blir lyckat!

missade konserten och imorn börjar skolan!

Det var ett tag sedan jag skrev här nu. Som många vet missade jag ju den efterlängtade the Voice konserten i Sthlm. Riktigt dålig timing med tanke på att jag verkligen sett fram emot konserten. Fick hög feber helt enkelt. Och om man tillochmed väljer att sätta sig på tågen för att komma hem istället för att gå på konsert är man inte bra ..
Är fortfarande inte helt frisk, känns som de aldrig bryter riktigt ut och inte heller blir jag bättre .. förkylning, hosta och ont i halsen som satan! menmen..
Imorn börjar också skolan! Va inne en snabbis i stan idag och köpte bl.a. kalender till skolan imorn!
Måste även lägga ner saker i väskan och se till att jag inte glömmer något imorn, just nu känns de mest spännande att börja imorn, men imorn kommer jag förmodligen vara nervös .. Kanske lägger upp lite bilder på dagens inköp sedan :)

stockholm i mitt hjärta

Igår var det en mycket trevlig dag, tog bussen inte till stan med natha för att kolla runt lite, var en evighets sedan kändes det som ,träffade olle&rusty snabbt sedan träffade vi David vid ''olivträdet'' där vi satt och snackade ett tag gick också runt lite. På kvällen cyklade jag och natha till Tom där även mer folk befann sig.
Och imorn bär det av till Stockholm! The Voice konserten och shopping är det på schemat! Kommer säkert bli jätte bra :) Hittar dock nästan bättre i London än vad jag gör i Stockholm så blir intressant att se hur det går!
Bloggar när jag kommer hem på söndag igen!

bli medlem

Vet inte riktigt vad det är eller hur de fungerar, men gratis smink (om de nu stämmer) är ju aldrig fel?! bli medlem; http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=48138 :)

jobbjobbjobb

Står på jobbet igen, då man passar på att skriva ngr rader i bloggen ;)
Ändrade somsagt lite på bloggdesignen igår, bytte bara lite färger, ska göra om headern snarast också och ska försöka hitta ngt bra programm för detta. Ngn som har ngt förslag på ngt bra program ?
För önrigt idag så har det inte hänt så mkt, förutom att de ringde från tidningen VAGUE och berättade att jag kom med på deras omslag haha kunde varit sant, not! haha :) hittade en roliga hemsida där man kunde sätta in sig själv som omslag, kulkul!


lördag

Har inte blivit mycket bloggskrivande på ett tag, inte för att jag inte haft tid utan tiden har funnits men har inte vetat vad jag skulle skriva ner i min lilla blogg.
Har pillat lite småsaker på utseendet på bloggen idag också. Hjälpte nämligen Sanna ; http://barafalk.blogg.se/ med designen på hennes blogg och det fick mig att vilja ändra lite på min också.
Ska förmodligen byta headern också snart när jag vet vilka bilder som skall ingå i den.
För övrigt var det fest i trönninge igår med tjejerna. Kom på tok för mycket folk som gjorde att det hela tillslut spårade ur. Annars var det en trevlig kväll!
Syster har också kommit hem från Aiya Napa, fick två fina armband utav henne, skönt att ha dig hemma igen sis!
Har även hjälp min flendis med hennes blogg design; http://mathildusen.blogg.se , börjar lära mig lite nu ju!

Den vackraste stunden i livet var den när du kom ♥

RSS 2.0