Vildmarkslägret

Japp, här kommer en liten uppdatering, har inte tid ellr ork just nu att uppdatera bloggen faktiskt, men nu kommer lite bilder från helgen, annars är allt som vanligt :))






en bild säger mer än tusen ord



du är underbar min lille beebis =D
<3

Vildmarks läger?

Imorgon blir det upp tidigt för att jobba kl. 09. usch!
Jobbar tills 13 för att sedan åka till kusinerna en stund, sen är det ut i skogen på .. vildmarksläger? xD
haha låter troligen värre än vad det är. kvinlig och manlig senior/junior truppen ska ha ett läget, för att lära känna varandra bättre osv. Kommer nog bli kul :)

Ha en del att packa tills imorn och ska upp halv åtta så ska snart sova.
Adios!

sjuk..

Sjuk , förkyld och hemma från skolan idag.
Kommer förmodligen bli tvungen att gå till skolan imorn,
måste fixa historiaarbetet som ska vara klart tills
fredag som vi inte ens är halvfärga med..
plus samhällskunskaps läxa tills fredag så måste hämta boken.  
ååååh!

Hur många dagar är det till sommarlovet?
Någon som håller räkningen?
Vill ha sommar nu...









:@

Gaaah! Du vet att jag tar de orden så jävla hårt!

Att göra närmsta tiden

  • Skärpa mig i skolan och ta tag i läxorna och plugget direkt! När en kurs är slut är det kört om man är missnöjd med sitt betyg, lika bra att börja i god tid , även fast det är hur tråkigt som helst.
  • Träna på alla träningar och kämpa satan! Nu har jag rätt motivation och vi ska få ihop ett juniorlag med nytt fristående och matta och hopp varv , vi bara SKA få ihop ett lag!
  • Börja köra min rehabövningar för knät! Om jag börja få ont i det igen kan jag räkna med ngr månader borta från gymnastiken.. IGEN! och Nej det vill jag verkligen inte riskera!
  • Spara pengar till London, nu är det inte långt kvar mina vänner, om ungefär 5 veckor bara är vi i London. Ååh vad jag älskar den staden! Ska också kolla upp olika shoppingställen i London som jag inte varit på, annars räcker faktiskt Carnaby Street länge också!
  • Hålla mig från att få ännu en förkylning, käka vitaminer osv. Kan inte missa massor i skolan, kan inte missa träningar .. MÅSTE HÅLLA MIG FRISK HELT ENKELT! När denna förkylningen är borta, ska förkylningen bannemig vara borta helt och hållet!

Det var väl lite saker som jag kom att tänka på just nu bara, kommer väl mera såsmåningom, förresten
 

Någon som vill fixa min blogg ???


: )

Sammanfattning av helgen

Inte blivit mycket bloggande i helgen, så nu när jag ändå står på jobbet tänkte jag slänga in ett litet inlägg som summering av helgen.
I Fredags blev det bio (Mirrors) med Natha. Det är väl typiskt oss att välja skräckfilm för att sedan skrämma upp varandra? haha, iaf efter vi bestämt oss för att vi skulle på bio och hämtat biljetterna träffade vi Jamie en liten stund, trevligt, ett tagsedan vi tre umgicks sådära. 45 minuter senare satt vi inne i biosalongen. Bion isig var inte jätte läskig, men det tycker jag inte att skräckfilmer nu för tiden är.. Men vissa scener i filmen gjorde ju att man hoppade till lite och .. skrek (a) haha. Jag skrek för att jag var rädd , natha skrek för att jag skrek, alla andra var tysta? haha, så kan de gå ;) Iaf mycket trevlig kväll!
lördagen efter att ha fått några extra timmar sömn än vad man brukar så bar det av till stan först, köpte ett armband faktiskt. Senare blev det träning, vilket inte gick jätte bra, har blivit förkyld, igen?! jobbigt värre.
Efter träning följde jag med natha på juggefest efter många om och men, träffade michelle också och annat trevligt folk! Det var trevligt, men känner ju dock att jag håller på att bli sjuk så var trött osv.
Och idag (söndag) har jag inte gjort något speciellt. Står på jobbet just nu och har precis nästan läst ut engelska boken som skall vara klar tills imorn. Har även en novellanalys, ett novellutkast och information om USA;s presidentval kvar att göra tills imorn, så plugget väntar..

Adios!

...

JAG ÄR TRÖG!!
...

Vinter? REDAN?!

Seriöst jag tycker det har blivit riktigt kallt ute? Är det meningen att vi har hoppat över hösten och gått till vintern direkt? Bara snön som fattas!



FY FÖR VINTER! vill ha sommar NU NU NU !!

Ny design?

Bättre eller sämre än förra?
Kan hålla med om att denna är sjukt tråkig, men fick det inte ritkgit att fungera som jag ville , och dessutom så fungerar inte mitt photoshop längre, vilket gör det svårt att fixa en snygg header? ..

ny blogg design?

Sitter nu och kollar på de nya gossip girl avsnitten, är att rekommendera!

Idag vart det skola , som vanligt. Idrott direkt på morgonkvisten, gör att man är ganska trött .. men gud va kul idrotten är! Hade riktigt roligt måste jag erkänna, de är toppen (y)  Efter det blev det matteprov, trodde det skulle gå bättre, har nog aldrig gått så dåligt på ett matteprov innan. men jag väntar spänt på resultatet innan jag yttrar mig det sista, har jag riktigt tur kanske de trots allt gick okej? Får hoppas på det bästa. Tror dock inte jag kommer få samma betyg på Matte A kursen som jag hade i matte på högstadiet.. tråkigt. Men somsagt det är bara ett prov, mycket kan hända ;)
Iaf , träning ikväll dåja, fristående 2,5 eller 3 timmar ?! Iaf min första fristående träning med nya gruppen, ser jag fram emot. Skola imorn dans, en lektion sen slutar jag runt halv tio, känns bra, helgen har nästan redan börjat ! (;
Har dock lite som måste pluggas, idag? Eller kanske får de bli imorn har trots allt hela helgen på mig ;)

Är sugen på en ny bloggdesign också, kommer snart!

efter skolan, saker fixade

Hemma igen efter ngn timme i skolan, så fått lite saker fixade ..

Dagens planering; 

Spanska 09.50 - 11.10

Låna en historie bok i bibblan

♥ Ta tag i matten, plugga inför provet

♥ Öva spanska glosorna 

♥ Skriva om ungdomskulturen från 1945 - 2008 (skulle varit klart igår ..) 

♥ Träning 18- 20.30 Riktigt träningssugen sedan träningen i lördags

Men tillbaka till pluggandet nu, har spanska glosor som väntar .. ;)

btw HÖGA MOBILRÄKNINGAR SUGER!!


Dagens outfit

haha hänger på trenden idag och tog lite ''outfit'' bilder, för det första tycker jag det är himla kul att kolla på andras outfit bilder, så man får ju dela med sig lite också då, för det andra är det alltid kul att se senare vad jag själv hade på mig för ett år sedan, osv..
Så här kommer det!




Kläning/tunika - H&M
Leggins - Gina
Uggs - Nilson
Väska - Fornarina

tisdagsmorgon

Slänger in ett litet inlägg här hade jag tänkt mig. Blir inte mycket till skola idag då, har två lektioner i vanliga fall varav en är insälld idag. Känns ju smått onödigt att sticka till skolan för en lektion, men har ju nära till skolan och måste ändå hämta lite saker där, så blir en lektion mellan 09.10 - 11.10 , spanska dessutom.. gör ju faktiskt att man funderar ännu mer på att skita i den, men jag ska gå! Har bestämt det ;)

Dagens planering; 

♥ Spanska 09.50 - 11.10

♥ Låna en historie bok i bibblan

♥ Ta tag i matten, plugga inför provet

♥ Öva spanska glosorna 

♥ Skriva om ungdomskulturen från 1945 - 2008 (skulle varit klart igår ..) 

♥ Träning 18- 20.30 Riktigt träningssugen sedan träningen i lördags!

Nu skall jag fixa mig , pusspåer!

Det blir nog dessutom en ny bloggdesign snart, tröttnat .. IGEN!


r.i.p



begravning idag, första gången jag varit på begravning
och hopppas ju att det blir den sista.
hemskt, men ändå en väldigt fin begravning

R.i.p Gammelmorfar <3
7 november 1922 - 26 augusti 2008

SpEu08

Denna veckan ser riktigt jobbig ut;
måndag ; Ledig
tisdag ; 08.10 - 11.10
onsdag ; 09.50 - 16.00
torsdag ; 08.10 - 11.10
fredag ; Dans 08.10, sedan ledig!

Frågan är hur vi ska palla detta .. ;)

Dock så hade jag hellre varit i skolan idag (måndag) än att gå på begravning ..

börjar att bli dålig på att uppdatera..

ja rubriken säger det mesta, ska försöka bli bättre på det, slänger upp en bild tagen nyss.. kommer fler när jag och natha kommit överrens om vilka som får visas och inte ;) höhö


Kulturnatt i Halmstad

Igår blev det en kväll i stan med natha, mathilda & amanda, mycket mycket trevligt måste jag säga! Måste göras om (; Träffade också massor annat trevligt folk, själva kulturen blev de väl inte att man kollade på så mycket men att träffa allt folk gjorde kvällen toppen!







tack för en riktigt lyckad kväll snyggingar! <3

Triathlon lopp väntar

Står på jobbet idag och laddar inför triathlonloppet!!
Idag äre ''hfg mästerskap'' i triathlon , om jag kännt mig halvt död efter ett träningspass innan kan jag lova att jag kommer vara död efter idag! Simma först 200 meter, Cykla 8,5 km och springa 3,4 km, inte så mycket ett försig men när man lägger ihop allt blire jäkligt mkt occh jobbigt , enligt mig iaf x) Så glad om jag klarar mig igenom det hela ! och det ska jag göra ;D
Önska mig lycka till! ;D


btw ikväll blir nog skoj! :D kommer bilder och text om detta sedan efter hand ..

. . .



<3

igår idag imorn . .

Igår var det skola igen, med en håla på tre timmar ungefär, så det blev stan .. blev lite shopping, bla. en klänning, två koftor och en blus (kommer kanske bild senare på detta) Sen var det tillbaka till skolan för dans, som senare visade sig vara inställd , silken tur att de informerar oss i god tid osv!! Sen blev det träning på kvällen , gick ganska bra det också. Men jag känner mig inte så laddad inför vårt '' Hfg trathlon '' på lördag med tanke på att jag inte tränat så mycket på sistone, pg.a . förkylning.

Idag blev det skolan igen, såklart. En riktigt riktigt seg dag faktiskt! Hade dock inställda lektioner, så blev håla och sånt.  Fixade också schemat en till gång idag, förhoppningsvis den sista gången nu, eller? :S Bytte dans grupp för att få dansa med mina gymnasttjejer , får dock lite sämre schema men de gör inget, schemat ser alldeles utmärkt ut nu och jag är nöjd!
Slutade med spanska idag, och med tanke på trötthet och huvudvärk gjorde nog att man var lite okoncentrerad., Jag och Amanda ''råkade'' då säga verben lite högt och vid lite fel tidpunk och fick då en liten utskällning av läraren, båda blev illröda i ansiktet och bara ville skratta, så vi blev knäpptysta och kollade ner i bänken, och efter det räckte vi upp handen varje gång vi vile säga något ;)  men ändå spanska kl. 15 - 16 på eftermiddagen?! orkar man verkligen det? Nej!!

Imorn blir det två lektioner på förmiddagen, sen hem och sen till frissan för klippning och färgning!

RSS 2.0