Sthlm

Så nu tänkte jag berätta om helgen, har inte hunnit riktigt förräns idag.
Började iaf med att vi möttes vid tågstationen vid nio för att ta tåget till sthlm. Tog sammanlagt runt 4,5 timmar tror jag att komma dit med byte i göteborg. Tiden gick ganska fort trots riktig åksjuka .. men det gick iaf bra och innan man hunnit blinka var vi nästan framme :)



(viccan & michelle på tåget)

När vi sedan kommit fram till sthlm bestämde vi oss för att ta en liten shoppingtur innan vi skulle bege oss till hovet för konserten. Så så blev det. Bestämde ju oss för att inte köpa ngt då för att vi skulle slippa bära på det men blev ändå att jag hittade två tröjor ..  haha (= 
Runt halv sju satte vi oss på tunnelbanan för att ta oss till hovet. När det stannade sedan vid stationen som heter globen och vi steg av såg vi tusentals tjejer, och nej jag överdriver inte. Ett helt tåg med tjejer började gå mot hovet .och vi som var oroliga att vi inte skulle hitta, tss ;) haha.  Sjukt mycket  folk! Och även om vi tyckte att vi var i ganska bra tid så var det redan flera hundra meters lång kö, men det förstod vi inte riktigt utan gick längst fram förbi all kö och .. slapp den (a) Så lite smarta var vi allt :) Så vi går in och kollar in våra platser, riktigt bra platser måste jag säga! Såg jätte bra och nära trots att vi hade sittplatser. Vi går runt och kollar lite tills förbandet börjat spela som var Crossfire. När de spelat är det inte långt kvar tills chris skulle komma in. Någon minut senare kommer en stor klocka fram på storbildsskärmarna och räknar ner från 1,5 minut. Då blir det verkligen stämning där bland allt folk. Alla skriker och ropar. Miljontals blixtrar från kameror. Och där kommer han, öppnar med wall to wall. han är så grym! Helt sjukt så bra han var. Jag skrek så jag fick ont i huvudet, hes dagen efter javisst (Y) Fortsatte sen med en rad andra sjukt bra låtar. Helt underbart var det att se honom, väntat på detta sen förra året då jag inte kunde åka och se honom. :))) Iaf hade kunnat skriva en hel novell med saker som var så underbart bra med konserten, men de ska jag inte göra (a) Efter konserten åkte vi dit vi skulle sova och lyssnade på chris brown och snckade och somnade sedan :)






Lördagen blev det shopping för hela slanten, från halv ett tills de stängde typ (a) Hittade då en del, var ju ändå sthlm vi var i så i resväskan hem fick jag med mig jeanskjol, 2 klänningar, underkläder, 2 tröja, linnen, jeans väst, blus, skor. kanske glömt ngt, men väldigt lyckad shoppingdag :))



På söndag åkte vi hem igen, Mycket lyckad resa. Tack tjejer! Måste göras om :) <3


baby, feel the beat inside



så jävla underbart, så jävla bäst!
mer text och bilder kommer ..

imorn imorn imorn

Dagen idag har bestått utav vila och möte på kvällen där rektorer och annat kom hit från London och Paris. Mycket snack om värdfmailjer kostnader försäkrningar osv osv. Känns som om det inte är så långt kvar nu även fast det är ca 7 månadder tills vi flyytttar. Längtar redan :))

Ja nu är det inte långt kvar,. Imorgon vid nio lämnar jag huset för stockholm och chris brown! Can't wait! :D Ska packa klart nue! :) Kommmer hem på söndag igen!

internationella kramdagen

Ja det är så sant som det är sagt. Internationella kramdagen idag, fick veta det imorse sen glömde jag bort det och blev påminnd om det nu ikväll igen. Så fått alldeles för lite kramar idag för att vara internationella kramdagen, men några har jag ju allt fått ;)



Idag i skolan träffade vi speu07orna som varit iväg nu precis och de berättade för oss hur London livet var och gav oss tips och berättade om saker vi ska tänka på när vi är iväg. :) längtar sjukt mycket nu. 7 måndader kvar. äsch det kommer gå fortfort vet jag :) London here i come! :)

Tillbaka till topmodel :)

Hm..

Okej jag har försovit mig i 40 minuter idag, men måste bara lägga in detta. Iaf så har jag väldigt länge försökt att spara till långt hår, ja det är väldans snyggt med långt hår. Men nu när jag har sett Tyra Banks frisyr i top model 11 bllir jag sugen på att klippa 10 cm till nyckelbenen ungefär, gud vad svårt det är .. Vet inte hur jah ska göra nuva .. Får fundera på det , klipper det kanske så till ssommaren. för det är ju bara så jävla snyggt! Iaf, måste göra mig i ordning nu, försov mig som sagt (a) Men kolla ba på det . .



åååh :D

smile



snart så :)

Nu är det bara 3 dagar kvar, tiden går snabbt och snart bär det av till stockholmo. Skolan idag gick ganska segt. Funderade på att gå hem efter spanskan, haft ont i huvudet hela dagen. Men blev att jag stannade kvar hela dagen och mådde bättre på slutet. Och måste också påpeka att jag lärt mig hur man säger stoppa fingret i halsen på tjeckiska (y) ; Strc prst skrz krk .. Känns som något som är väldans bra att kunna i framtiden, :) eller kanske inte när man inte ens kan uttala det .. Ja allmän språkkunskap är en kurs man måste ha också . Blev dock ingen träning för min del idag , sov när jag kom hem och kände sedan inte alls för det. Fortfarande hubudvärk, så blir att ta det lugnt ikväll och lägga mig tidigt så jag är utvilad till skulan imorn ..

Puss!

4 dagar kvar

Skolan idag var  ganska lam och tråkig dag, men helt okej. Ganska mycket eget arbete både i historian och engelskan, så de dög :) somnade när jag kom hem, sjukt trött och ont i huvudet. annars har de inte hänt mycket mer idag. Nu sitter jag och kollar på Sverige - Spanien, Handboll. Spännande börjar de bli nu ju, men sverige leder iaf fortfarande. go go sverige :)))





vad händer om 4 dagar? 4 dagar? :D

ge mig sommar

Har blivit lite utav en vana att skriva blogginlägg när jag jobbar, men det är ju då som jag har som tråkigast i veckan också .. så blir oftast så :) Var en vecka sedan sist, och det har inte hänt så mycket under tiden. Igår var jag i stan och fikade med michelle&victoria och planerade lite inför nästa helg, chris brown då och föfan vad kul vi kommer ha! Tåg upp till sthlm på fredag morgon , Chris brown på kvällen, Shopping shopping shopping (love it) hela lördagen och sedan hemkomst med tåg på söndagen, kommer blir en helg att minnas känner jag på mig.

Igår kväll efter stan blev det filmmys med gympa tjejorna, mycket trevligt :) taggad nu efter alla gymnastik filmer att sattsa järnet! Annars idag jobbbar jag tills tre för att sedan åka hem till morfar och äta , sedan träning igen vid fyra. Slutar den halv sju, sen när jag kommer hem är det lite plugg som måste göras inför morgondagen.

/ E.

At woork

Har inte haft något roligt att skriva på ett tag, därför jag inte skrivit, men liksom hur många läsare har jag egentligen? hum.. inte många :) kanske bara för inte så många vet om bloggen heller, xd iaf. inte hänt så mycket på sistone, skolan har börjat igen likaså träningen, så har kommit tillbaka till allt normalt igen efter lovet. Känner på ett sätt att det är ganska kul att börja skolan igen, träffa allt folk och så :) men allt plugggg .. slipper vi mer än gärna :) Helt okej schema ändå måste jag säga, halvlånga dagar nu istället för jätte korta och jätte långa som jag hade i höstas. Känner också att vårterminen kommer gå fort, hoppas det iaf. Längtar så sjukt mycket efter sommaren också. Känns som man längtar mer och mer varje år. Men den kommer väl snart hoppas jag, den måste det!!

Iaf står på jobbet nu, jobbat i ca 1,5 timmar nu, 5 timmar kvar, sen blir det direkt träning 16 - 18.30. Nog prat om det, har en bokrecension att skriva som ska lämnas in imorn, så pusshejs så länge :)


<3<3<3


nyårsbilder




2009

Nu var det 2009, känns så otroligt bra! Känner på mig att detta kommer bli de bästa året! De bara måste bli det :) Nyårsafton blev inte riktigt som tänkt. Jag och natha gjorde oss först iordning här hemma för att sedan ta bussen till snöstorp till Sanna där Fanny Adele och Josefine redan var :) Sedan gick vi till Mathias som hade fest i brogård. När vi kom var det kanske runt 15 pers. senare började de strömma in mer och mer folk hela tiden och det var lite kaosaktigt så jag och natha tog bussen hem igen elva. När vi kom till stan såg vi att nästa buss till frennarp gick om 83 minuter. Jaha liksom , då var de lika bra att bara börja gå. I högklackat för att tillägga .. Det slutade med att jag och natha gick barfota mitt på vägen för att undvika stenar och grus .. Tio i tolv stormade vi in hos natha, där liten del av henne släkt var. Så firade vi in nya året där, eftersom mina föräldrar var i kvibille. Ett gick vi sedan hem till mgi och sätte oss och åt godis tills två .. xD Sen åkte natha hem och jag la mig sedan runt halv fem och sov tills halv tre :)) det var hela storyn! Vet att ni antecknar ;)



kommer mer bilder ..

RSS 2.0