26 dagar kvar av lovet ..

Gud vad tiden går fort, snart är sommarlovet slut och gymnasiet väntar .. spännande :D
Nu står jag på jobbet igen, känns som om detta stället varit mitt andra hem nu under sommaren. Det enda jag gör är att jobba jobba jobba, kanske en liten överdrift, för visst har jag hunnit med att göra andra saker också, men i slutändan när jag tänker på vad jag gjort under sommarlovet så tänker jag bara på hur mycket jag jobbat.
Fast eftersom vi ändå inte haft någon speciellt bra sommar iår heller, så skadar det ju inte att jobba och tjäna pengar, eller hur?  :D Fast nu när sommaren väl kommit vill man ju inget hellre än att ligga och steka på stranden, bara att hoppas att sommaren håller isig åtminstone följande veckan. Jobbar mitt sista sommarpass imorn! wiiho sommarlov på riktigt tänker man ju då, men nene höstschemat börjar den 3 augusti! 3 AUGUSTI!? känns ganska jobbigt faktiskt, förmodligen mest för att jag var så inställd på att få sommarlov på riktigt i tre veckor innan skolan börjar, men jag överlever! :D Nu när jag ändå har 5 timmar kvar på jobbet tänkte jag fixa lite med utseendet på bloggen, är även denna gång inte nöjd xD lite saker som måste ändras ;) haha.

Vår lilla bebis är underbar

I torsdags fick fick hem vår lilla bebis, blev en liten åktur till Lund för att hämta hem henne.
Så de senaste dagarna har mycket av den lediga tiden har gått åt att passa henne; inte bita på möbler! Inte äta de! Inte göra si inte göra så. men hon är helt underbart söt och hur charmig som helst.
Har därför inte haft så mycket tid för att skriva blogg, men bättre sent än aldrig!


Chris Brown ♥

Underbara låtar , bra röst, bäst musik 

detta är den senaste låt jag fastnat för .. underbar!




Gothia cup

hemma igen!
under en veckas jobb på Gothia Cup har jag hunnit med;
x haft mattkrig
x torkat 450 bord
x sovit på arbetstid
x träffat kund fu panda! x)
x tagit sönder två glas (a)
x serverat 12 000 portioner mat
x haft privat chaufför till jobbet x)
x haft vattenkrig med frida&nicklas
x träffat värsta skumma kroatiern xD
x blivit vettskrämd utav en kille på nordstan :|
x umgåtts med våra kära vänner från kungsbacka
x träffat folk från länder som kroaien, bosnien, frankrike, spanien osv.
x shoppat i göteborg och kungsbacka;
två jeans, jeansshorts, två koftor, linne och diadem
x gjort bort mig, då jag påpekade högt att jag aldrig skulle vilja vara mattant nu när jag förstått vilket helvete de har när kökschefen stod bakom ;o såg liksom de inte xd
x kollat på semifinaler i göteborg mellan mexico och tyskland och en mellan kroaien och ett svenskt lag och ngn match till
x druckit red bull / power king / kaffe för att hålla mig vaken då vi skulle upp fem för att jobba
x Haft en otroligt bra vecka!


fredagen den 11 juli

Jobba idag, upp sju. Efter jobbet blev de stan lite. Köpte mascara och blev även ett impulsköp, ett till hål i mitt vänstra öra, så här tre st där nu. Kommer inte ihåg att de gjorde ont faktiskt. Men de vekar göra ondare ju längre upp man kommer verkar de som , haha ;p
Ikväll  blire bio med familjen , Mamma mia . Efter att ha sett muskalen i London 2 ggr och en gång i sverige ska vi se filmen nu ;p Men innan dess måste jag packa , imorn bär de av till kungsbacka/göteborg en vecka för att jobba på Gothia Cup. Kommer hem den 19e.

Pusshejs!

torsdagen den 10 juli

Inget jobb idag = sova länge .. härligt! Efter en efterlängtat sömn bar de av till brogård för att sola och träffa fanny&sanna. Sedan åkte vi tre gymnaster till gymnastikenshus för ett jobbigt men roligt träningspass. Annars har det inte hänt mycket mer än så idag. För övrigt så är det ett år och en månad sedan vår lilla älskling dog, vila i frid kaninen min <3 Jobba imorn , upp sju .. great!

Pusshejs!

onsdagen den 9 juli

Idag hade jag morgonpasset på jobbet. Så upp kvart i sju, jobbigt värre asså .. Jag sover sjukt dåligt när jag ska jobba på morgonen också, jätte rädd att jag ska försova mig som jag gjorde en dag, så efter det vaknar jag på natten innan jag skall upp för att jobba. Och när man väl vaknar för man skall upp och hör och ser regnet ösa ner utanför fönstret finns de ju inget bättre än att bara lägga sig ner och somna om igen, men nejnej inte en dag som denna. Slapp iaf cykla eller ta bussen idag eftersom mamma ändå var uppe så hon kunde köra mig. När jag kommer dit står de redan ungefär 6 st som står och väntar på att jag skall öppna trotts att deras tennis tid inte börjar förrän 40 minuter senare. Höll på att somna senare på jobbet och inte förrän senare runt tolv-ett något började jag piggna till och då hade jag redan jobbat 3,5 timme. När jobbet var slut hämtade mamma mig, åkte hem och tog någon timme senare bussen in till stan för att träffa Jamie&Natha och Enzo va även med ett tag, träffade också annat trevligt folk. Tio i sju tog jag och natha bussen hem från stan. Klockan åtta satt jag på bussen igen , efter att ha stressat som fan. Träffade Viccan&Issa och tog bussen ut till Grötvik för mysig picknick. Mycket trevlig dag. Och stackars Issa som kände att hon mådde dåligt och sen när hon kom hem upptäckte att hon hade hög feber, krya på dig <3  Kom nyss hem och känner mig ganska slut., men funderar ändå på att ta fram dammsdugaren och dammsuga mitt rum, kan behövas, sen kommer jag förmodligen va ganska slut och sova gott. Godnatt!





valpis om ca två veckor!

Så var det bestämt, om ca två veckor får vår familj en femte familjemedlem. En liten valp på 8 veckor. Ska bli sjukt skoj! Någon som har något bra förslag på hundnamn?
(är dock inte säker på vilken av dessa på bilderna är just den vi ska få, alla är ju typ likadana xd)

   

tisdagen den 8 juli

Idag bar de av till Lund vid elvatiden , ungefär två timmar senare stod vi innan för dörren och tappade nästan hakan, det var sjukt så söta valparna var! Det var som kärlek vid första ögonkastet asså. man smälte verkligen för dessa små lurviga sötsaker! När vi varit där ett tag bar det av hem till Halmstad igen för träning.
Beslutet tas imorgon om det blir ett valpköp eller inte, hoppas hoppas ..
Men visst är de sjukligt söta?!


måndagen den 8 juli

Dagen började med att jag bestämde tillsamman med sanna claudia och paulina att vi skulle ta oss till afterbeachen i tylösand klockan fyra. Så sanna hämtade mig med moppen halv fyra. Halvvägs ut öppnade sig himeln och regnet vräkte ner. Så vi bestämde oss för att vända och köra hem igem.  vilket nog var ganska smart för påväg hem började de blixtra och åska. När vi väl va hemma igen var vi rejält blöta och frös ganska mycket. Så blev filmmys på eftermiddagen. Senare skulle sanna iväg och träna och jag träffade natha en stund ute och vi satt och snackade i någon timme. Följde sedan med mamma och handlade. Väl hemma hyrde jag film med mamma o pappa, och nu sitter jag här- Ska snart gå till sängs och imorn bär de av till Lund! och vad jag ska göra där avsllöjas imorgon eller kanske någon annan dag..

Natti!

söndag den 7 juli

Har ändrat min blogg för tredje gången nu, att man aldrig ska bli nöjd?!
Är typiskt nog inte riktigt nöjd med hur den ser ut nu heller.
Men efter att ha bytt utseende på bloggen 1-2 gånger om dagen borde ja jag tillslut bli nöjd, eller?!
Så gör förmodligen ett nytt försök imorgon eller någon annan dag!
Idag har jag jobbat och sovit, nästan inger mer än det.
Gick upp halv ett för att göra mid i ordning och äta innan jobbet två, jobbade sedan tills klockan var halv åtta.
Cyklade sedan hem från jobbet och har tagit de lugnt sedan dess.

Måste stänga av datorn nu för de åskar och blixtrar och regnet verkligen öser ner!
Hurra för bra väder på sommarlovet, när kommer sommaren och värmen egentligen?
        

Bilder från thailand i mars 2008 - ta mig tillbaka

Tredje gången gillt ..

Efter att ha haft två ganska misslyckade och tråkiga bloggar så försöker jag mig på en ny, en tredje
och hoppas att denna skall bli mer intressant och rolig att läsa än dem förra.
När jag bestämde mig för att göra en ny blogg ville jag också att den skulle vara mer personlig,
vilket inte alls var så lätt som det såg ut, puuh!
Var nära på att ge upp ett tag, men envis som man är fortsatte jag kämpa ;)
och här är resultatet!

RSS 2.0