lördag

Börjar med gårdagen. Igår iaf blev det en skön sömn, kommer inte ihåg vad jag gjorde sedan, iaf träning sen halv fem. Fristående blev de och styrka. Efter det duschade vi alla och åkte hem till emma där det blev pizza och mys. Kollade igenom gamla gymnastik filmer och umgicks. Nu är man ju bara liite taggad att köra gärnet, att kötta! ;) Kom hem igen ganska tidigt runt tolv för att sedan lägga mig , jobb väntade tidigt ..

Satte klockan på halv nio. Trött som fasen, men det är jag ju alltid på morgonen så inget nytt. Åt seegt så fick stressa lite sen för att komma till jobeet itid. Men osminkad och trött steg ja in på jobbet halv tio, som det var sagt :) Idag var jag riktigt duktig på jobbet, både sopade och våttorkade golven. pluspoäng på det (y) ökad lön kanske ? (aa)  Så iaf hann med mycket på de 3,5 timmarna innan det var dags att byta och pappa hämtade mig. Släpptes sedan av vid badhuset och solade då lite (h) göttans. Nu ska jag snart ut och gå en runda med syster sen kommer tjocka släkten hit ikväll och firar min och pappas födelsedagar <:o))


- och det var ett jädrans tjat om chris brown ''kvinnomisshandlaren'' okej, JAG HAR HÖRT DE NU! :| men vill forfarande inte tro det är sant (a)


pusssshejs!

torsdaag

Gårkvällen blev lyckad. Pilldillen kom dock inte heller :( Så blev bara jag jess becks och carro. men var himlans trevligt det med! Thailmat, tv, onyttigheter, musik och massa snack! Idag gick jag upp ganska tidigt, eller VÄCKTES ganska tidigt. Ifall fixat bra gympaskor med pappa och syster idag. sen blev det solning en snabbis. Annars har jag varit med på sånna tråk ärenden och skit idag. Nu blir det träning och sedan träffa sanna & fanny ikv!


- vildan är bäst!
 höhö nöjd? :)


snabbinlägg

Ska snart dra till lijisen och träffa tjejerna från klassen minus johanna :( Kommer nog bli trevlans! Igår firade vi nathalie. kom senare efter träningen så väntade tills de andra ätit upp och sedan gick vi och kollade nathas nya lägenhet som var riktigt nice :D huehue. nu hinner ja inte mera. tjoflöjt!

godmorgon!

huehue. sovit kasst inatt. Iaf idag stan med viccan, när ? snart?! sen träning och efter det snabbt hem sen till staden för att fira att vår nathsie fyllt 17 år. Kanske slått upp sprickan i svanskotan också, great! Ramlade i trappen igår, klantigt.nu (y)




närbild ^ xD

filmtips



Okej, jag kollar nästan aldrig på film och har därför aldrig något filmtips att säga om någon frågar, men nu nyss kollade ja på en jätte bra film med frida. Helt klart att rekommendera! en riktigt bra film! Helt klart värd att se :)

måndagsbarn

Hade den låten på huvudet hela dagen igår och passar bra in som rubik eftersom de är måndag nu ju, huhue :D Träning idag igen mellan 13 - 15. Kommit på att de nästan blir träning varje dag på lovet, men det är ju skönt det med! :D Håller förövrigt på med att fixa en ny bloggis så kommer blogga mer när den är klar vilket den inte är ännu, så avslöjar inte vad den heter förräns den är klar! För övrigt ser det ut som det blir en slappe kväll ikväll, kolla på film städa rummet eller något i den stilen. Hade trevlig kväll med tjejorna igår också förresten och idag fyller natha 17 år, grattis hjärtat!




- detta vädret hade inte suttit fel nu!

idag

har jag brännt fett så de stått härliga till! Först 1 h fristående träning med lisa innan den vanliga träningen började kl. 15. sen efter det 2,5 h träning med gruppen, sjukt kul träning idag tycker jag personligen och MYCKET jobbig. Men gud så skönt det är efteråt :) Nu ska jag snart äta och sedan blire mys filmkväll med viccan natha och mathilda! :) puss!



tänk att var i .. april eller ngt ?!? som vi såg sist alla, skärpning!

LOOOOV!

Fyfan vad skönt! :D Dagen idag började på badhuset, bra start på dagen (Y) noooot. Men det klarade vi oss igenom också, sen var det dags för matte prov. tyckte de var svårt i början faktiskt. och tänkte det blir inget mvg på detta provet inte, men kom på mer på slutet så har fortfarande hoppet uppe på att få ett bra betyg ;) Efter det var det lunch som sedan följdes utav samhäll och allmänspråkkunskap. och kan ju säga att jag räknade ner lite där på slutet tills de blev lov (a) underbart! Gick sedan hem och lämnade mina grejer och gick ut med Nea en lång runda bort till skolan igen. Sen snabbt hem för att åka till träningen, som idag gick väldigt bra faktiskt! Känner att jag börjat få koll på alla möjliga rörelser övningar och tekniken börjar nu sitta sakta men säkert :))

Imorn ska ja klippa mig 11.30 sen blire kanske att hälsa på örjanskolan med natha var ett tag sedan, träning sedan på kvällen :))



 Chris Brown feat Ciara - Turnatables (8)
I like!

pusss!

onsdag

Palla att man måste ha rubriker på alla inlägg egentligen, det som är svårt typ ?!  maha, silka problem man har :))
Iaf idag sovmorgon, jobbiga lektioner, tråktråk. Slutade 4, åkte in till stan och fikade med carro pilla och natha. sen hann man med att köpa en tröja också, en ljusgul :) jag gillar gult på kläder! Speciellt nu när det börjar bli vår, ptttmft. vår va de ja! Nejnej kommer mer snö och snö hela tiden , orkar inte mera vinter och snö nu :( hatar att frysa hela tiden! SÅ nu vill vi det ska bli sommar!

iaf ska ner nuy och kolla fotboll med pappi, sverige spelar tydligen ngn sån träningsmatch eller ngt :D byebye!


måndag

Pallar inte denna bloggen längre .. vill ha nyyyy! Ngn som vill fixa en design till mig så jag kan börja blogga ordentligt? (a) hjälp uppskattas! :D

Idag vare skola som vanligt, börjat få koll på att plugg som ska göras vilka prov som kommer här näst osv. känns great!  blabla, sovmorgon tills 11.20 imorn, I like! =D
Annars fick man ju höra ''nyheten'' idag att chris brown misshandlat rihanna ;o wtf?!  Aa för allt som står i tidningarna brukar ju vara sant osv? mm precis :)) inte chris brown lilla. kan inte va sant (a)


HAHAH made my day xD

HAHAHAH sitter här och knäcker mig efter att ha läst becks blogg som knäckt sig efter att ha läst min blogg xD såhär står de iaf;

'' Alla älskar Emmy " För övrigt sitter jag och kollar på tv nu, på 500 kg kliniken eller ngt i den stilen. . Säger bara fyfan vad äckligt det är!!! Ska då aldrig bli så fet :||| FY SÅ ÄCKLIGT! :OO" /Emmy
Emmy allvarligt, dags att dra ner på morötterna i skolan nu annars lär du hamna på kliniken. Förlåt men sanningen svider! :O Tih läste Emmys blogg och hennes fettofobi räddar min kväll, tänker på alla gånger vi skojat
om det i vår kära matsal!  ''



hahahha kanske inte så kul för er som inte fattar men gud xD mahaha internskämt

Dagen har idag bestått av besök hos tandläkaren , (hatahata.com) skolan, solat lite igen (a) och sen vare iväg till träningen och kom nyss hem därifrån :) Så nu blire slappa ikvälll till oth. Imorn blire två lektioner slutar runt elva sen blire fika med tjejerna i stan! puss på det!


4 februari

Dagen idag startade med en sköön sovmorgon. Somnade sent efter att jag var ganska pigg efter att ha sovit i 17 timmar. Så de va nice (= Började dagen med matte, sen natur engelska allmän språkkunskap & avslutades med spanska 15 - 16 puhh.. värsta dagen avklarad iaf så nu äre lugnare igen , det gillar vi :))

Imorgon blire tandläkaren när de övriga i klassen har idrott sen tillbaka till matten och allmänspråkkunskap och sedan samhäll. Tar mig sedan för att sola lite (a) huehue. Träning sedan på kvällen!

För övrigt sitter jag och kollar på tv nu, på 500 kg kliniken eller ngt i den stilen. . Säger bara fyfan vad äckligt det är!!! Ska då aldrig bli så fet :|||

FY SÅ ÄCKLIGT! :OO

sjuker

Mådde lite halvkasst igår så la mig redan kl. 10. Sen när jag vaknade vid 7 och gick upp och åt frukost mådde jag fortfarande inte bättre så gick och la mig igen och sov tills 1 ungefär, Hade då nästan sovit 15 timmar. men det hindrade ju inte mig från att sova ännu mer ;) Efter jag och pappa som också är sjuk ätit sov jag 2 timmar till så nu är jag uppe i 17 timmar och fortfarande trött ;o Så har väl en förkylning i kroppen antar jag .. men blir de inte värre så blir de nog skolan imorn, orkar inte missa massa ..


Ska iaf tillbaka till skolan nu ikväll för att se speu07ornas redovisningar på deras resor, ska bli ganska kul faktiskt :))

måndag

Tjofräs, idag har jag egentligen inte mycket att skriva om. Men anyway. skolan idag gick ganska snabbt, två lektioner med eget arbete, en lektion med film och en lektion med genomgång på 40 minuter, så de döög :)  Efter skolan tog jag mig till badhuset för att sola solaruim.. höhö. Annars har jag pluggat matten klart så nu är jag inte 20 sidor efter planeringen längre (y) feels great! :) Har annars bara tagit det lugnt ikv. sitter och lyssnar på gammal musik, och just nu Anton & Affe - Världelös som jag och natha lyssnade sönder för två år sedan ungefär :D

glöm inte bort att du är väääääääärldelös tralalal (8) :D



pusshejs!

söndag


You always want what you can't have


orkar inte blogga.

RSS 2.0