Nyårsafton

Stresss stresss .. okej det är 4 timmar kvar typ tills jag ska iväg, ändå stressad typ, så mkt som ska fixas ju! gud :D ser verkligen fram emot ikväll,. kommer nog bli topppppeeennn!!!!! :D taggad som fan

Igår besökte jag och natha götet. hittade lite, men INGEN nyårsklänning -.- men trevligt hade vi det och hittade ett bar jätte snygga skor! Ska bara lära mig gå i dem ;o  Sen imorse stack jag och syster in till stan för ett sista  försök att hitta klänning. Gav nästan uppp, men i sista butiken hittade jag en klänning! gud älskar den! dock lite för stor så ska sys in nu snart av syster. Så inget mer att skriva nu!


GOOOOOOOTT NYYYYYYTTTTTTTT ÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!! :D



Allt flyter

Kände att jag var tvungen att skriva lite om våran kväll här, som började som den skulle och slutade inte som planerat ;) Började med att vi 6 tjejer (som vi var från början) åt en god middag på verona för att sedan ta oss in till stan och gå på bio, som det var tänkt. Eftersom becks skulle fixa hennes naglar 1900 så åt vi redan vid 1700 för att hinna detta. så när vi ätit upp vid 1800 börjar vi traska in mot stan för en väntan på 3 timmar innan bion skulle börja. Så vi går runt lite sitter vid bion , köper godis/kaffe etc. Sen börjar de droppas av folk, pilldillen som var trött och skulle jobba imorn tog bussen hem vid åtta, likaså jessica som inte ville se bion vi skulle de (yes man med jim carrey) Då var det jag carro och johanna kvar = 3 st. Vi hämtar sedan upp becks som fixat naglarna för att hämta ut biljetterna. men det var ju lättare sagt än gjort, biljetterna som carro bokat , är inte alls bokade ?! Så något fel har det blviit, så vi frågar runt om andra filmer att se ist. Allt Flyter var tydligen den enda kvar där det fanns platser, och den ville bara jag och carro se. Så från att ha varit 6 st blev vi tillslut bara 2 st kvar! Men vad gjorde det :) Rolig film med roligt sällskap! Kan inte bli bättre :) Detta var en liten summering utav kvällen, en mycket lyckad kväll enligt mig :)) Nu ska jag sova så jag är utvilad till min och nathas shoppingtrip till götet imorn :))



godnatt! :*

Ge mig sommar nu!



Orka med vinter och sådant nu ..
Idag blir det ut och käka med speu tjejerna sedan bio. Någon Jim Carrey bio, jag som aldrig gillat honom, men nu ger jag honom en andra chans ;) kanske ändrar jag mig! För övrigt så bokade jag och natha biljetterna till göteborg för sisådär 5 minuter sedan, så imogon klockan 9 sitter vi på tåget påväg till götet för att shoppa! Hitta nyårs kläder är ett måste :))

Ha en trevlig dag, för det kommer jag att ha garanterat! :D

usch fy och blä

för att jobba och gå uppp tidigt! hate it !!!! uschusch. har iaf hunnit läsa ut boken som jag lånade .. igår! Då har man verkligen tråkigt .. När jag kommer hem idag ska jag nog sova lite sen får jag se vad kvällen har att erbjuda :) Blir nog kanske en göteborgs trip på tisdag med nathalie, hoppas hoppas. boka biljetter idag? :D måste ju hitta en snygg nyårsklänning! och hittar man ingen i göteborg så hittar man nog ingen alls. hoppas på de bästa.

1 ,5 timme kvar .. snälla låt de gå FORT!!! :D

Jobb jobb

Står på jobbet nu. Har jobbat i snart en halv timme, 4 timmar kvar :) Det var ett tag sedan jag jobbade och ska bara jobba en eller två gånger till på lovet så det känns brabra. Var i stan en snabbis innan jobbet och lånade bla en bok som måste läsas klart och recenseras innan skolan börjar igen i januari. Efter Carros rekommendation lånade jag hjärtans fröjd av Per Nilsson på biblioteket idag. Jag och syster gick också in och köpte en ny plattång. En jätte fin lila plattång från GHD. De sägs ju vara bäst, så hoppas på de nu! :D Plattången är ändå min käraste ägodel (a) Så det är viktigt ;)



Annan dag jul

Vilket betyder mellandags rea! woow liksom. Fett mycket folk som trängs! Man orkar liksom inte, så hittar sällan något. Det enda jag hittade idag var en klänning som jag och frida köpte tillsammans. Så ingen nyårs klänning nu heller. Hoppas på en trip till Göteborg med natha på tisdag kanske? Annars så börjar dagarna innan nyår fyllas med planer och det är nite långt kvar till nyår nu! Jag längtar :D Så har något att göra så gott som alla dagar tills nyår. Så lovet kommer bli great :) Sen är det 2009, gud 2009,.  Känner på mig att det kommer bli ett bra år, det SKA bli ett bra år, det ska jag se till!

Annandag jul idag iaf snart kommer mormor och kunsiner och det blir julfirande idag igen.
Slipper iaf julmat idag, puuh 
.




snart är julen över.
Ha en trevlig kväll alla! :D

Juldagen

Ja helt ärligt talat, julaftons timmar går ovanligt sakta men jag tror faktiskt att juldagens timmar går ännu saktare! maha. men sov iaf till halv ett och då känns det ju nästan som om halva dagen redan gått, vilket inte gör mig något! I vanliga fall får man lite panik när man sovit bort halva dagen, men inte idag nejnej, :) Julafton igår blev lyckad! Firades med familjen och morfar vid lunch och familjen med farmor och farfar på kväll. Fick mycket fina och bra julklappar, så är jätte nöjd :) Imorgon ska det julfiras igen med mormor och kusinerna. Sökandet på den perfekta nyårs klänningen har ockås börjat, och har fortfarande inte fixat .. same as last year .. Hoppas jag hittar något bra i stan imorn :))


God jul igen på er alla :)

GOD JUL ALLA!



God jul!

Ja nu tar jag upp bloggen igen, var ju ett tag sedan sist, orkar egentligen inte skriva något nu heller ;(
Har som ni ser ingen design heller eftersom puckad som man är tog bort den. När jag tänkte göra en ny, men sen kom jag ju på att jag inte orkade göra en ny design när jag väl raderat den gamla?! Och ingen gammal finns sparad heller.

wellwell, ska iaf berätta lite om vad som hänt det senaste dagarna .. oj göstanes de var jag veckor sedan jag skrev sist, dumma dumma. Får berätta om vad som hänt sedan dess iaf. Då börjar vi.


Lussevakan blev lyckad faktiskt. Hade kul men hade faktiskt kunnat ha ännu roligare. Sjukt mycket folk på madison! Men det var lyckat, hade med mig ett bra sällskap som gjorde kvällen brabra!


Dagen efter lussevakan var det hfg's årliga julgala. Och pigga och glada som man var körde man iaf runt på tre matta varv. Dissade hoppet detta året. Julgalan är en riktig jultradition för mig, har ju varit med ända sen jag började, så åttonde året detta året. Så det är något som hör julen till :)



Resten utav den helgen kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde. Började iaf sista skolveckan med en slappemånag och håla på 2,5 timmar. Blir förkyld och sjuk och stannar hemma tisdagen för att vila upp mig inför dansuppvisningen på onsdagen, kunde bara inte missa slut ''grejen'' på estetisk verksamhet innan betygen skulle sättas.

Onsdagen mår jag egentligen inte mycket bättre och kände för att vara hemma egentligen. Men tar mig till skolan ändå för att dansa. Blev först ett genrep i danssalen och sedan ett till genrep i galaxen innan uppvisningen skulle sättas igång vid elva. Jag kan ju säga at tde som var oroliga för att de inte skulle komma några hade inte behövt vara oroliga alls! Utan att ens våran lärare ''ropat'' ut i högtalarna att de var uppvisning så var det smockfullt i galaxen! Det var köer och folk stod i gångarna för att sittplatserna inte räckte till. Måste säga att jag blev riktigt riktigt nervöös faktiskt! Benen vek sig nästan och jag kände att jag blev helt förvirrad och började glömma vad jag skulle göra helt och hållet! Men tror det mest var småmissar som jag mest tänkte på själv. Hope so. Andra uppvisningen gick betydligt bättre. och gud vad kul det var! Var med på fyra danser, Try Again, ''rock-solot'' , lejlas solo & Drop. Otroligt kul!
Resten av den dagen bestod utav vila, var ju fortfarande inte helt frisk och kände mig febrig ..



Trots förkylning gick jag till skolan för avslutning på torsdagen ändå. En kort uppvisning i galaxen sen fika och mys med klassen innan alla sa hejdå till varandra för att gå på jullov! Åkte hem lite snabbt och åkte sedan in till stan och var där med Sanna. Träffade mycket folk där, alltid trevligt.

Annars sen förra torsdagen tills nu har jag inte gjort något speicellt träffat kompisar, jobbat och tagit det lugnt, blivit så gott som frisk också. Jag kan ju säga att julklapparna är fixade nu iaf.  Ute i sista som vanligt, men de va fixat och klart igår så det är ju ganska bra trots allt. Och imorgon är det julafton! Kan inte förstå det faktiskt. Känns inte alls som julafton, kanske för det itne är någon snö? Även fast jag inte gillar snö speciellt mycket vore det ju ändå mysigt med lite snö imorn? Finns inte mycket mer att skriva nu, Om de är någon som orkat läsa ända hit kan ni ju slänga in en kommentar så blir jag glad :') Blir kanske en nybloggdesign som julklapp till bloggen? maybe baby :)

GODJUL ALLA!
:D

Lussevaka

Jappjapp, har några minuter över och släger in ett inlägg nu dårå :)

Haft en jobbig vecka, idrotts prov torsdag , historia prov idag, gick bra på båda :) Gick i skolan till fyra idag och hade 2,5 timmes håla. vilket betyder att jag hade kunnat sluta halv ett om de inte varit för fredagsprovet :( men så äre, skönt att hare gjort iaf :) nog prat om skulan.

Lussevaka ikväll dårå! :D yey, taggad :) M a d i s o n  ! :D
hoppas på en lyckad kväll!

hahaha vem? x)

Anonym om Jag är stolt över mig själv (a):
så duktig som ska göra om prov, imponderande ;)
IP: 192.165.98.36

Jag är stolt över mig själv (a)

Seriöst jag är det verkligen, har suttit nu och pluggat historia i 2 timmar?!
Trots att jag bara sovit drygt 2 timmar inatt och gått i skolan tills fem ?! Är jag inte duktig? :o
jag ska klara detta!



kommer bilder från gårdagen/natten när jag fått bilderna från becks och carro :))

7 december

Idag vart det först ett besök på min kära skola som hade öppet hus :) stannade där tills två. Sedan var jag hemma och gick sedan ut en lång promenix med neavovven :)) kvällen har annars spenderats hos natha, tog det lugnt och så ikv, allti trevligt :) imorgon är det jobb som gäller .. säger sig själv
godnatt!



naw hon somnade i min famn :')

Cause you had a bad day

Idag har jag haft en riktigt dålig dag :( men sånna dagar måste man ju också ha . .tyvärr
Men då är de alltid bra med vänner som stöttar upp och gör en på bra humör (speu08s) tack för ni peppade mig och gjorde mig motiverad igen! Nu är jag taggad, jag ska klara det här!  Jag ska stå ut , jag ska kämpa! Jag ska visa att jag är bättre än så!

5 saker jag hatar just nu

1. Att ha tandställning allmänt
2. Att tandställning syns och man har synlig metall i käften = FULT x 1000!
3. Att det gör så jävla ont efter varje besök hos tandregleringen och  man kan knappt äta!
4. Att jag fått några krokar att ha i munnen nu också, som gör det hela ännu fulare än innan!
5. Att det tar så väldigt väldigt lång tid för att tänderna ska flytta på sig och bli rätt så det kan bli klart så jag måste stå ut i minst några månader till! :((




GODNATT!

RSS 2.0